Use Somebody



Början på denna låten är så underbar... Gillar inte mitten av låten så mycket, är ganska trött på den.. Men de första meningarna innan låten "kommer igång".. Underbart.

Onsdag.

Okej. Det ÄR synd om mig.
Skulle jobba idag. Lade mig med huvudvärk 22.00 och hosta. Vaknade idag med huvudvärk, ont i bröstet och mådde inte alls bra. Sist jag gick och jobbade för tidigt efter en förklyning slutade det i luftrörskatarr... Så det blev att stanna hemma idag. Skulle fan inte förvåna mig om det är svininfluensan jag har, hahahaha. Fast jag har inte aft så mycket feber så det är det inte. Men vem är förkyld i en vecka? Och jag mår inte ens bra idag, bara bättre. Störiga pengar jag missar och störigt eftersom jag skulle lämna in timlistan idag. Det får bli på fredag istället, kan ju inte åka dit och smitta ner folk i onödan.

Har iallafall fått en del gjort med skolan så jag och Suss slipper ha så mycket att göra imorgon. Det känns skönt! Får hoppas att hon inte är rädd att bli smittad bara. Men jag borde inte smitta nu. Hmm.

Ska fortsätta. På fredag ska jag försöka ha en helt ledig dag. Kanske besöka en förskola innan jag sticker till Bunkeflo och fixar timlistan, men annars ledig. Shopping med Bex, kanske fixa håret och sen kanske umgås med Flisan (och kanske fler??? :D) på kvällen. Låter som en mycket bra dag.

Rebecca fyller år idag, och på lördag ska vi fira henne. Ska bli jättekuuul, wiiie. :) Då får jag äntligen träffa tjejerna.

Nu ska jag göra klart enheten och ringa förskola ang. praktik.

Haaaj haj.

Because you loved me - Celine Dion. ♥

Naaaaaaaaw.


Jag smääälter...
Såååå underbar!
Kolla foten!
Mamma du kommer älska foten, kolla foten. :P

Snopet va?

Känns mycket konstigt att skriva pillemarisk.
Jag hör ju att det ska vara två L, men det känns fel.
Inte vill man sitta och skriva "pille" så att alla kan se det...

Har alltid skrivit pilemarisk och funderar på att fortsätta med det även om det är fel.

''
Cruel intentions.
Längtar tills den filmen kommer till mig, den är så guuullig.
Snart har jag den och Crazy/Beautiful på DVD.
Wiiie :)

Söndag.

Fick min snälla älskling att gå ner till affären (som ligger 2 minuter bort då) och handla lite godis till oss ikväll. Snart ska vi sätta på en film, jag tror dock inte jag kommer hinna se hela innan jag somnar. Är inte nådigt trött på att vara sjuk nu, och jag är stressad för skola, jobb och hur jag ska kunna ta mig till bunkeflo för att lämna in min timlista. Förhoppningsvis blir jag frisk snart. Ska bli skönt.
När man jobbar på förskola som vikarie och är sjuk gör det inte så mycket, bara det att man inte får pengar för dom dagarna och förskolan måste fixa in någon annan. Men när man är sjuk när man pluggar så blir det lite problematiskt, kan ju inte bara hoppa över det som ska göras i skolan och ligga och vila som man ska göra när man är sjuk. Blir till att sätta sig ner med en dunkande skalle och rinnande näsa och bara plugga. Sjukt segt. Denna enheten var inte alls rolig att göra och en i min grupp påpekade att jag hade en massa fel i texten. Kul, nu sitter hon och "rättar" det åt mig. Jag stavar nästan aldrig fel och jag har inte världens sämsta meningsuppbyggnad i mina arbeten. Men nu hade jag missat punkter, glömt bokstäver och skrivit helt tokigt. När jag läser igenom det nu ser jag hur kasst det är...
Lite pinsamt, jag hatar att göra fel.
Men jaja. Får bättra mig när jag blir frisk helt enkelt.

Nu ska vi se film :)



Lördag.

Åh. Trött, huvudvärk, snorig, har lite smått andningsbesvär och är allmänt sjukdeppig. Hatar att vara sjuk! Men det värsta av allt är nog att jag inte har lust att äta. Inte ens godis känns gott, smakar ju inget. Buhuhuhu. Så här sitter jag och dricker mitt vatten.
Inga köttbullar har vi heller. Snyft.
Det är sjukmaten nummer ett, köttbullar och makaroner...
Nej, nu ska jag vila lite till. Bajbaj.

Fredag

Huvudet dunkar och jag har lock (?) för mitt öra. Sucksuck. Känner mig helt tung i huvudet.. AH. Ganska störigt.. 

Såg idol idag, mina favoriter gick vidare, yeeii!
Tove, Erika och Erik är det nog nu.
Och som sagt Piotr för att det är kul med en från Malmö.
Nu hoppas jag att jag blir frisk till imorgon så jag kan följa med på en kakmässa (?) och göra något kul på kvällen. Vet inte vad som händer dock.. Tjejerna kanske skulle hitta på något på två håll och Andy ska nog till lilla torg. Så man får väl se vad som händer, om alla slår ihop sig eller vad som händer. Just nu verkar det lite rörigt.

Nej, nu ska jag vila. Hajhaj.

Edwards penis på låtsas.

Jag ska hämta mina Vampire diariesböcker senare, och jag har köpt Cruel intentions (En djävulsk romans) och Crazy/Beautiful på DVD idag. Jag är GLAD! Man hittar nya favoriter hela tiden, men de man haft sen man var liten borde man faktiskt hålla fast vid. :)
Ska tvinga mina barn att läsa Twilight-böckerna, Vampire diaries och några Lisa Jewellböcker när de blir lite äldre. Ja, jag vet att jag inte har några barn och det är minst 20 tills de blir mogna att läsa såna böcker. Men ändå, man får väl fantisera lite. ;)

På tal om att fantisera, är det någon som köpt Twilightdildon tro?

Kall, hård och glittrig. SUCK.
Man ska stoppa in den i frysen får att få rätt känsla...

HAHA, ganska sjukt.

Haha, om vi tänker dildosar (dildosAR?) är jag nog mer i Team Jacob ändå, jag hade hellre velat ha en varm än en kall! ;P

plugg..

SKÄRPNING, PLUGG NUUU!

Men..

Jag saknar er + Anna.

Lite gamla bilder.

Liseberg -07.



2007. 

2007.


Och så en gammal goding.

Fredag.

Och så är det fredag.
Jag är sjuk och har mycket kvar att plugga, bland annat ska jag läsa ut en skönlitterär bok. Jag har inte ens börjat! Nåja, förra gick på en dag så det löser sig. Ska göra lite frulle strax, sen blir det plugg för hela slanten!

Sedan ska jag betala lite räkningar och så. Och sen handla.. och sen och sen och sen. Bra svenska.

Ikväll ska jag iallafall se Idol, såklart.
Tove är favoriten, och Erik, heter han så?
Och så är det kul att Piotr är med eftersom han gick i klassen under mig på gymnasiet, alltid kul med någon bekant. Ska ju inte säga att vi är allt för bekanta, jag hade ju ingen aning om att han var med förrän jag såg honom där, hehe. ;) Men som sagt, kul med en från Malmö.

HEJSVEJS.

:(

AH! Gissa vem som är sjuk?
Jodå, jag då.
Och när jag tar sprutan brukar jag bli trött + armen svullnar upp. När jag skulle lägga mig igår kunde jag knappt somna för armen var i vägen hela tiden, och den blev trött så fort jag rörde den. Jag har mycket plugg och lite ork. Sov 01.00-11.00 utan att vakna en enda gång, brukar alltid vakna när larmet ringer. Var helt däckad. 
Det är synd om miiiiiiiiiig!

"Hoppas att du inte blir sjuk för jag kommer iallafall inte ta hand om dig."



Ja, det är synd om mig. Hahahaha.

Onsdag

Jag bestämde mig för att absolut inte bli sjuk idag, har haft det lite på känn ett tag. Andy var ju sjuk i helgen och det känns som att jag är halvdöd. Men jag är inte sjuk, bara tung i huvudet. Hoppas det håller i sig. Ska bli intressant att se om det slår på till imorgon, haha. Ska iväg och ta allergisprutan nu (därför jag absolut inte fick bli sjuk, har missat 2 veckor redan), sen blir det jobb, sen hem till mamma och sova(?) och göra mig i ordning för kvällen. Natta och hennes kära mamma ska hem till min mor och äta och se idol eller spela kort. Idol om jag får bestämma. ;)
Ehm. Ja, jag ska väl kolla busstider och sen sticker jag.
Skönt att det är sista jobbdagen denna veckan, jobbar bara en dag nästa vecka.
Har en del att fixa. Praktik t.ex! Ah. Jaja, det löser sig. ;)
Hejdååå.

..

Ska nog se lite Systrar i jeans nu. Och äta marabou. :)
Jobbar, pluggar och umgås är vad jag sysslar med fram tills på onsdag. 
Sen är det plugg och sedan HELG. Har jobbat lite väl mycket denna och förra veckan så det blir mycket plugg torsdag och fredag. Men det är sånt man får ta om man vill tjäna lite pengar. ;)

Ja. Nä. Har väl inget intressant att skriva just nu.
I'll be back...

Serier och annat mys.

Åh, snart kommer andra avsnittet av Vampire diaries. Underbart.. Och mina böcker har skickats med posten, yeeeii.
Andy sitter och tittar på film, Arne ligger och sover och drömmer. Så jäkla gulligt när det rycker i hans små tassar och nosen och vid ögonen.. Naw!
Så snart ska jag se lite serier och bara mysa.. Riktigt mysig lördag har det varit.
Jag har dessutom hunnit göra lite hushållsarbete. Jag har planterat blommor i krukor. Hade typ vattnat bort jorden som kom med blommorna.. Haha.
Hoppas ni haft en lika mysig lördag som jag.

Lördag

Svenska Hollywoodfruar är nog ett av de pinsammaste programmen just nu. Anna Anka är ju bara.. Jag finner inga ord. Men hur kan hon tro att hennes liv är så intressant? Hon skäms inte ens över vad hon sitter och säger utan hon bara babblar på precis som om vi ska förstå hur viktigt det är att hon har olika smycken för flera miljoner dollar vare gång hon ska på ett nytt event...
Haha, jaja. Vi lever alla i olika verkligheter, så är det bara.
Min verklighet idag består av mys med pojkvännen.
Gårdagen spenderades hos Bärra och Bojan. Skittrevligt var det. Mysigt och trevliga människor. Fick höra ett ganska roligt skämt som ingen annan skrattar åt. Nåja, det roar mig i alla fall.
Hm.. Jaa..
Hejsvejs!

Åh, ibland sväller hjärtat över av kärlek litegrann. Ibland är det till föräldrarna, ibland systern, ibland kusinerna, ibland pojkvännen, ibland hunden, ibland vännerna och ibland andra människor som står mig nära. Idag var det min vän Bex som fick mig att känna så. Ibland bara kommer det sådär utan någon speciell anledning. :)

Mycket passande bild. Haha ;)

Härlig känsla, den där kärleken. ♥

?

..music looooooong time?
Pinsammast hittills?
Årets Kevin, eller vad satsade han på?

Åh, kan folk inte börja spela in när dom sjunger och jämföra det med förra årets idol?
Tycker man själv att man är kass, tror man seriöst att andra ska tycka man är bra då?
Pinsamt, pinsamt, pinsamt.

Lär er.

Vill bara klargöra en sak.
Det heter blondin och brunett.
Inte brunette!
Brunette är det engelska ordet för brunett.
Suck.

Torsdag.

Har varit i skogen med skolan hela dagen. Hade en utedag och lekte lekar. "Under hökens vingar", "Hundens ben" och andra roliga lekar. Mycket kul tycker lekglada Frida.

Nu sitter jag och försöker skriva här medan Arne biter mig i fingrarna. Sjukt störig är han! Och han behöver inte gå ut, för han var ute vid sex... Han är bara sugen på att få uppmärksamhet. Störhund. :P
Nej, jag ska inte skriva så mycket här, jag ska kolla på Idol såklart. :)
Ehm. Haj haj!

Crazy/Beautiful.


En av de bästa filmerna som finns.
Och en riktigt fin låt också.
Vill ha den filmen på dvd, ge mig..

(David Gray - This years love)

Belsebub.

Säger bara en sak.

Att blogga är sjukt onödigt.
Finns dock vissa bloggar som ligger mig varmt om hjärtat,
därför vill jag ha en blogg att kommentera med.
Dessutom vet jag hur kul jag tycker det är att läsa
om vänner och bekantas liv. Och jag gillar att skriva, tro det eller ej.

God natt.



Lucifer.


Gamla låtar är underbart.


Vinter -03.
Wonderful!

Bowla med gamar.

Har precis kommit hem från min mor, var där efter jobb. Man saknar mamman en del när man flyttat hemifrån måste jag säga. Haft en helt okej dag på jobb. Förutom att jag är lite trött, inte van att gå upp så tidigt som sex på morgonen.

Nu ska jag strax göra mig i ordning för att sedan möta upp Rebecca, Maja och Anna. Gissa vad vi ska göra? Jo, bowla, weeeiii! Jag älskade verkligen att bowla innan, och sen blev det lite tråkigt. Tror det är för att jag bara bowlat med Andy på sistone och han gillar verkligen inte det, haha.

Nåja, det ska bli jättekul iallafall!

Oh, förresten, glömde ju kolla på New moon, tredje trailern. Får göra det nu. Sorry Anna! :P

Söndag

Jag tror jag älskar hösten. Älskar att kunna sitta inne och umgås, älskar lukten och färgerna. Älskar att det är mörkt och inte ljust. Man kan se en film vid åtta när det blivit mörkt, och det känns normalt att lägga sig vid 23... Haha :)

Heja hösten! Sommaren är bara ångestframkallande. Missförstå mig inte, jag älskar att sola och bada när jag har lust till det. Men jag hatar att känna mig tvingad att vara ute.

Dagen har spenderats hos Flisan. Vi gjorde scones (skåns) och hade det allmänt mysigt. Sen gick killarna iväg för att nörda sig och spela medan jag och Flisan satt kvar och snackade och kollade bilder. Trevligt. :)

Jag och Andy kom hem precis och nu ska vi sen en film eller spela lite tvspel.

Hejsvejs!

Ååh...

Nu börjar jag bli pigg och vill hitta på något. Andy ligger halvkomig i soffan. T r å k i g t.
Får nog byta ut honom. Ska vi köra en Fridas new boyfriend?
Haha.

Vill hitta pååå något.

Läste i en blogg att några skulle bowla, blev sjukt sugen på det! Hösten 2006 var jag och Rebecca alltid på Kronprinsen och bowlade. Hennes EX (glömde skriva det första gången jag publicerade..) pojkvän jobbar(jobbade?) där, så det var skitkul. Vi blev ganska grymma faktiskt! ;)


Jaaaa, nu snackar jag och Bärra om att bowla nästa helg. Wiiie!
Och Rebecca funderade på att vi kanske ska bowla när hon fyller. Wiiie:D


Okej nu måste jag roa mig, blir tokig!

Mmmah.

Jag är så trött att det känns som att jag ska tuppa av vilken sekund som helst. Och när jag ska försöka sova, vad händer då? Somnar inte, bara ligger och är halvt borta... ÅH. Skitstörigt. Men jag får väl skylla mig själv som sitter uppe framför facebook och bloggar till tjugo i fem på morgonen av någon anledning. Skönt att jag inte är bakis dock. Hjärtat dunkar om en hammare. Precis som den gör när jag varit ute och är bakis utomlands och sen ligger och solar. Hm, någon som känner igen sig?

Hahaha.

Andy har varit hemma hos sin mamma och hjälpt henne med lite saker, nu är han och handlar mat till oss. Kände inte riktigt för att handla ingredienser och börja laga mat nu, haha! Så BK it is. Förstår verkligen inte hur folk kan äta på McDonalds hellre än Burger King. McD's hamburgare är ju helt... Ruttna. Kletiga, känns inte alls fräscha.

Hmmm. Nu ska vi strax äta och sen kanske det är dax att hoppa in i duschen... Eller något.

Hejsvejs!

Förresten.

Hahahahaha.

Kommentar från Andy: "Hade dom kunnat gifta sig med media hade dom nog gjort det båda två."

Min lördag.

-Scones till frukost. GOTT! Blir scones imorgon med, fast med lite fler i sällskapet. :)
-Slumra till Kung Fu Panda.
-Se Vampire Diaries som jag skrev ett inlägg om innan.
-Köpte böckerna, fast på engelska denna gången. Ska bli intressant att se om jag får rätt böcker, och om jag förstår något. Är bra på att förstå engelskt tal, men inte lika bra i skrift. Får väl läsa högt eller något, hehe.

Nu ska jag alltså se avsnittet, och jag är spänd. Kommer dock inte ihåg så mycket av böckerna. Ska käka lite riesen, hälla upp ett glas cola och bara mysa. Tänkte plugga idag, men jag sov bara 5 timmar i natt med alkohol i kroppen vilket innebär att jag är mer än lite trött idag.

Ser ni förresten DJn på bilderna från Babel? Han är precis vid tjejens mus. SÅ stora var filmdukarna där. Stööört. Kan inte smälta det.

Okej. Mot pilotavsnittet och colan!

Bildbomb.



Fest här hemma för ett tag sen.



Mina fina skor.

Arne i våra nytvättade kläder.

Jag kommer aldrig få fixa Andys frilla igen.
Ville ta fram lockarna ju..

Jag köpte cola på netto, mmm.

Arne i min tröja.
Lite för hårig bringa för att ha så urringat?






Singstar, MarioKart och Babel igår, trevligt. :)


PORREN.
Och detta är inte det värsta de visade kan jag tala om.


ZZZZZZzzzzzzzzzz....

Okej. Folk som varit på Babel innan, varför har ni inte varnat mig att de har storbilds-porr där? Det första vi ser på utestället är storbilds-blowjob. Och jag menar inte mjukporr, de visade ALLT. Efter bj:t visade de penetrering av mus, också i närbild! Förutom det och jobbigt folk, toaletter med endast värmeljus och dålig musik så var stället helt okej. Jag hade kul iallafall! :)

Dagens onödigaste inlägg, eller vad?
Nu ska jag sova. :)
Hej hopp!

Har du fått din ----? Aaah, precis nu!

Nu frågar Andy om vi är fitta för att fajta. Och det är vi. Vi ska spela drick-Mario Kart. Sen ska vi ut. För en gångs skull! Weeeeiii!!

Okej. Foton från precis nu:

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!

Några av mina favoritböcker från när jag var yngre kommer nu ut som serie. Tror ni jag är glad eller glad? Såååå underbart. Och ja, självklart handlar det om vampyrer, haha. Något trött på det, men jag är ändå skitglad att denna serien kommer!



Här är en av böckerna. Svårt att hitta bilder eftersom de är ganska gamla. Jag läste dem när jag gick i sjuan eller åttan, och då var de inte speciellt nya tror jag. Här kan ni läsa om serien.

Lucky man

Denna låten är underbar. Kan tyvärr inte lägga in den här... Men ni får länken iallafall!

Det ni...

Ibland när jag låtsas vara korkad, på skoj, så förstår inte folk det. Folk tror seriöst att jag är totalt hjärndöd ibland, och inte tänker ett dugg. Och då reagerar jag de gånger jag märker att folk inte förstår att jag skojar. Undrar hur många gånger jag missar att de inte förstår mina skämt...
Hahaha. Det är ganska intressant att folk tror att jag är dum i huvudet ibland.

Ibland när jag skojar och folk undrar om jag är dum, så vill jag förklara för dem att jag faktiskt skojar, att det finns något som heter humor. Då tror de att det är en bortförklaring.

Men jag tycker de är lite småkorkade själva, och saknar en del humor. :P

Hello!

Ps. Om någon vill göra något ikväll så hör av mig, jag orkar inte ringa runt till alla. Jag, Rebecca och Natta ska hitta på något. Jag utesluter alltså inte någon..


HAHAHA, på tal om drama då alltså. Ville bara försäkra mig om att det inte blir något drama... :P


Wiiiee!

Jag HATAR att gå upp på morgonen, och ligger och drar mig till 9-10 (11 ibland).. Sen blir jag deppig att halva dagen har gått och så går jag omkring lite småtjurig för det resten av dagen. Kul!? Not. På kvällen börjar det alltid ordna upp sig... :p 

Iallafall... Nu har jag två uppgifter kvar att göra på enheten, hoppas de blir klara idag. Jag vill till stan och shoppa skor. Och kanske en klänning. Har faktiskt inte varit på stan på rätt länge nu. Beror ju på vad man jämför med såklart, men för ett par veckor sen var vi ju på stan och fikade vaaarje dag!

Åååh, jag är så glad att jag fick vikariatet, wii wii! Ett och ett halvt år, underbart! Hoppas nu att allt går som det ska, att rektorn säger ja och allt. Men jag tror de hade ringt annars!

Nej, nu blir det plugg. Hejsvejs!

Ps. Faaasiken vad dramatiska de är i Days of our lives. Hade fått panik av att umgås med såna människor, hahaha!

Underbart!



jacket i pannan är ju pricken över iet så att säga. ;)

Haha!


Tack Foki. :P

Skrattade som f-n, höjdpunkten är nog när han kastar iväg osthyveln!
Hahahahaha!

Sen kommer allt på samma gång...

Jag sitter med Andys dator igen.. Gjorde mig liten ledsen och sade "Men du har ju fått låna min typ när du ville sen i november, kan inte jag få ha din lite nu...."

Hahaha. Det funkade, trodde inte det skulle göra det! Hehe! :D

Dagen har spenderats med Rebecca, eller en del av dagen iallafall. Sen stack vi hem till Andys mor och blev gödda, haha. Nu har vi kommit hem och ska mysa lite, sen blir det till att sova.
Imorgon ska jag plugga.

OOOHHH, förresten!
De ringde från min favoritförskola, en till är gravid! Jag får ett vik. på den avdelningen jag var på heltid i början, där jag känner barnen lite bättre. Wiiiiiee!! Det börjar i och för sig inte förrän i slutet av mars som det ser ut nu, men det kan vara skönt med lite paus. Ska ta så mycket jobb jag bara kan fram tills dess, timmar såklart. Så att hyran kan betalas, haha.
Jag är sååå glad!

Lite dåligt samvete för den andra avdelningen, men de verkade inte alls lika intresserade att just jag skulle komma dit, och de visste inte säkert att jag fick komma. Dessa frågade direkt om jag ville komma, kunde säga datum och allt. Sen sade de bara att de skulle kontrollera med chefen .. Men ja, som det ser ut nu får jag det! Wiiiiiiiiiie!! :D:D:D

(Och jag har tjatat på alla på förskolan att de skall skaffa barn. Nu är det två som är på  g! ;)
... Inser ju att det inte är på grund av mitt tjat, men ändå! :P


Varsågoda.


Haft denna låten i huvudet flera dagar nu.
Varsågoda, nu får ni det också.

Någon hade sökt texten på google.
Seriöst, behöver ni text för denna låten?

SURFIN' BIRD
A-well-a everybody's heard about the bird
B-b-b-bird, bird, bird, b-bird's the word
A-well-a bird, bird, bird, the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, well the bird is the word
A-well-a bird, bird, bird, b-bird's the word


Där fick ni det ändå. Ifall ifall liksom.


Bra låtar.

Kate Bush - Wuthering heights
Bruce Springsteen - Sad eyes
Citizen Cope - Sideways
T'Pau - China in your hand
Red Hot Chili Peppers - Under the bridge
Timbaland + One republic - Apologize
Ted Gärdestad - Come give me love, Öppna din himmel
Lily Allen - Not fair, Fuck you

Några av låtarna jag lyssnar på just nu...
Behöver tips på fler eftersom jag är trött på de flesta låtar jag lyssnar på.
Tips tips?

Sjukt söta.

Och detta en av de finaste låtarna jag vet.

<3

Okej, det där med att ha en pojkvän som pluggar hemma var visst inte så kul trots allt. Han underhåller mig inte, han bara pluggar hela tiden. Jag har lekt jordbävning, skojat, retats och försökt mysa, men inget funkar. Han ska bara plugga, plugga, plugga och plugga. Tråkmåns.

Istället roar jag mig med bloggar. Funkar ganska bra.
Men jag ska plugga nu, måste bli klar med en tvåveckors-enhet denna veckan, har sagt att jag kan jobba nästa vecka. Intressant. Jag har fått reda på att en på avdelningen är gravid, tjohoooo! Kul för henne med ett barn till, jag har ju tjatat. HOPPAS jag får vikariatet, hoppas hoppas! ;)
Vill mycket hellre jobba där än på den andra förskolan. Men jag tar vad jag får just nu! 
 
Bild på världens sötaste hund, haha.
Han kommer hit ikväll, ska passa honom till imorgon, wiiie! :)

Okej, nu ska jag plugga loss.
Hejsvejs!

Fin låt.


Bra bok.

Det står i min lärobok som handlar om förskolebarn (1-5 eller 6 år):
"När Linnea gjort Muhammed illa genom att säga att han är 'Mongo i skallen jävla blatte', behöver jag min empati för att inte bara förstå Muhammeds upplevelse utan också Linneas.".

VILKET förskolebarn säger till en annan unge att han är "Mongo i skallen jävla blatte."?

Då har det gått långt, jävligt långt.

Har aldrig hört ungar på förskolan säga värre saker än "Bajsunge", eller det värsta som var när en femårig tjej sade till en annan tjej: "Du är tjock.". Det var ju personligt och genomtänkt...

(Okej, såg nu att boken handlade om lite äldre barn också. Men ändå. Vem säger så?!)

Haha.



Pausade lite i True Blood, såg Family Guy. Ganska ball klipp, hahaha.

Nu ska vi se lite mer True Blood. Riktigt spännande.
 Jag älskar serier, blir helt ledsen när de tar slut. Om de inte flippar ut, som Lost gjorde. Jag borde börja följa One tree hill och Gossip girl igen, slutade med det när Andy muckade. Inte lätt att följa en serie som pojkvännen inte vill se. Inte när man bor i en etta med bara en tv. Men jag ska börja se dem igen, så det så. :)

...

Åhh, ni ska bara veta hur mysigt här är hemma nu. Ljus överallt, sorbet på bordet och True blood på schemat. Underbart. :)


Make love, not spam.

Det där med "Fin blogg"-kommentarer...
Gun har koll på läget.

Det värsta är ändå när en skrev till mig: "Fin blogg <3 allt bra?". I inlägget hon kommenterade hade jag skrivit att jag mådde dåligt och var nojig att det var blindtarmen. I inlägget före skrev jag om att jag varit på sjukhuset. Sen blev hon sur på mig när jag skrev att det var en respektlös kommentar. I d i o t?

Haha.

they call me.......

Oh. Victorias Secret-modellerna är ju inte nådigt snygga. Jag har alltid fått för mig att de är spinkiga och inte alls så snygga som de var. Men dessa är jú snyggt smala, inte beniga.

Dagen skulle gå åt till att plugga men jag somnade med boken i handen. Suck...
Nej, snart ska jag bli klar med detta.

Åt laxtallrik till frukost, och nu blev det oboy och hönökaka till middag. Rätt ska vara rätt, jag älskar ju frukost. ;)
Ikväll ska jag väl åtminstone få se lite True Blood? Abstinens!

Hejsvejs.

Lördag.


Goshund...

Filmen vi såg med Jossan o Stek var rolig, Megan Fox var dock inte speciellt snygg i den. Lite trist. Haha!
Ska snart tvinga Andy att se True Blood tänkte jag, fick ju aldrig se det igår kväll, vi somnade. Nej, nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och annat intressant.

Hej hopp :)


Ointressant.

Dagens höjdpunkt kommer nog vara när jag ser Megan Fox i filmen ikväll. Har en liten crush på henne. Hon har nog tagit Mark Wahlbergs plats för tillfället faktiskt. Och Paul Walkers. Nej, Megan Fox och Paul Walker är nog ungefär lika heta. 
Sjukt intressant va?

Jag är klar med gruppuppgiften i enheten, har bara en uppgift kvar. Får vänta till imorgon.

Vi badade Arne idag, gud vad han hatar det. Satt och skakade i två timmar efteråt. Inte som att vi kan locka honom med mat heller eftersom han knappt vill äta. Stackars vovve. Nu är han ren och fin iallafall. :)

Hmmm. Vad har jag annars att berätta?

Tjejerna ska ut idag och jag sitter med jättefin sminkning om jag får säga det själv. Är sugen på hemmamys, men jag har som sagt inte varit ute på sjukt länge och jag är verkligen sugen på att gå ut alltid. Förutom när jag har möjligheten. Vi kommer liksom aldrig ut av någon anledning... Hoppas att de går ut iallafall, hehe!
... Är ändå ganska sugen på att gå ut. Ihhhh.

Nej, nu ska jag ... Kolla bloggar eller något!
Hejhej!

Fredag.

Har haft en trevlig kväll med syster, hennes pojkvän och min pojkvän. Blev lite Mario Kart-spelande, och så tittade vi på en halv film, sedan halvsov Kim, och Andy skulle köra sin mamma. Så vi stängde av, kanske ser den en annan dag.
Nu är det tänkt att jag och Andy ska se lite True blood, för att sedan sova. Jag ska plugga färdigt enheten imorgon, hann inte idag. SUCK! Har nog aldrig pluggat på en lördag förr. Men det är sånt man får ta om man är hypo!


Naaatti natti.

Lady Gaga

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1694428/lady-gaga-det-ar-bara-en-liten-penisbit


Mycket spännande.

Underbart.


Sååå bra låt.. Haha

...


Grattis lilla
Victor.
(Läs inte om ni inte vill bli helt fast i en hemsk men väldigt söt blogg.)



Det blev att stanna hemma från jobb idag. Är fortfarande öm och jag vill inte att det ska blossa upp igen! Jag får ägna dagen åt att plugga och ta det lugnt. Tvätt står också på schemat. Får se när jag börjar med det.. Känner mig lite stressad nu.
Ska sätta igång med plugget!

hajhaj!

Dagen efter igår.

Har haft fullt upp idag. Har varit på intervju som sagt, det gick bra. Sedan gick jag hem och försökte plugga lite, blev inte så mycket gjort dock. Är sååå trött. Precis som om det var något ovanligt, haha. Nej, men lite efterdyningar av inflammationen skulle jag tippa på att det är. Så det blev lite slappande idag också, illa. Imorgon är det plugg för hela slanten. Har fortfarande ont i magen, så jag kan tyvärr inte jobba. Får ganska dåligt samvete för det eftersom jag skulle jobba stängning, svårare att sätta in en vikarie på det, speciellt på en fredag... Men jag vill inte bli sämre, och jag vill inte bli smittad av något annat heller just nu. Det får vänta, haha.

Andy som kom på min sjukt fyndiga rubrik. Han tyckte inte att det dög med "Torsdag". Hepp...


Nej, god natt.


True Blood.

Min mage strejkar. Har dock inte blindtarmsont (vilket jag inte ska få heller!), men ändå. Mår illa och känner mig lite kass. Ingen feber, och det ska jag inte få det heller! Nu ska jag fortsätta se lite True blood med älsklingen, sen ska vi sova. :) Viktig dag imorgon ju, plugg och intervju!

Haj haj!

ZzzzzZZzz..

Nu ska klena Frida vila. Underbart.
Mår illa som fan, håll nu tummarna att det är trötthet eller en liten chock för magen eftersom jag inte hade ätit på 26 timmar, och inte något annat. Blir nervös. Nåja, man spyr inte av blindtarmsinflammation utan att ha ont i magen.
Alltså är det inte det.

Soooooooooovaaaaaaaaaa...

Hemma!

Uuusch, fyfan vilken hemsk kväll.
Inte så att jag mådde skitdåligt, förutom hungern och tröttheten. Haha.
Åkte in till akuten efter remiss från vårdcentralen.
Efter 1 timme, undersöktes jag för att skickas vidare till ett annat väntrum.
Där satt jag från 16-20 typ. Sedan åkte jag in på ett rum, fortfarande inte sjuk med feber eller så.
Vid elva eller tolv, något sånt, undersöktes jag igen, och det visade sig att det var som trott, blindtarmen.
Den var dock inte så inflammerad att jag skulle opereras direkt.
Lades in, och om det inte blev bättre skulle jag opereras.

Det är ju jobbigt att ligga på sjukhus och må dåligt kan jag tänka mig.
Men vet ni hur dumt det känns att ligga på sjukhus över natten med bara ont i magen?
Speciellt när man får dropp och allt.

Jaja. Nog om det.

Fick en mycket trevlig rumskamrat som dessvärre ligger kvar, stackare.

Jag fick åka hem, och har endast hunger-ont i magen nu typ. Lite öm på blindtarmen men det är lugnt!
Var verkligen inte kul att ligga där, fyfan.

Är väldigt glad att jag slapp operation och fick åka hem så tidigt.

Är dock extremt trött och har huvudvärk och är hungrig.
Mamman kommer hit för fika, sen måste jag vila.
Förhoppningsvis kan jag plugga lite senare, ligger sååå efter nu. Hade ju planerat att inte plugga på måndagen, men hela tisdag-torsdag hade jag planerat att plugga. Kommer inte kunna plugga än på ett par timmar iallafall.. Nåja, det löser sig.

En rolig sak till förutom att jag fick åka hem utan operation är att de ringde från Montessoriförskolan!!!
Jag ska på intervju imorgon!
Wiiiie :D

Aj aj ajjj..

Magontet är inte över.
Det blir en tripp till vårdcentralen i eftermiddag.
Tur att de läkarna jag brukar ha inte är där idag.
Skäms ju för att gå dit.
HypoFrida är ju stammis. Haha!

Nej, det är inte sant. Det har alltid varit något fel när jag har gått dit... Men ändå!
Hänger där ganska ofta.

Nej, blir det frulle,sen dusch och göra mig i ordning. Sen får jag väl sätta mig på bussen. Suck.

Hej hej!


RSS 2.0