Boktips!!

Sorry Anna, men jag måste nog säga att jag inte är team Edward längre... ;)

HAHAHAHA.. :)

Jag har precis sett Dagboken. Det är helt klart den bästa filmen som någonsin gjorts, kommer nog aldrig mer se en så bra kärleksfilm. Vet ni några så tipsa mig!!

Förresten, jag måste ha tag i bra böcker... Ge mig tips på vad man kan läsa! Helst kärleksböcker som typ Vince och Joy av Lisa Jewell. Säg inte Marian Keyes, för jag tycker hennes böcker är tråkiga. Trist men sant.

 

Har läst 3/4 av dom här böckerna, dom är jättebra. Speciellt Vince och Joy... Åh.


TIPS TIPS TIPS???


Söndag.

Har två intressanta (?) saker att berätta.
1. Jag har hittat ett roligt spel som heter Boulder dash som jag och Natta spelade när vi var små, tror det var typ -95 eller något sånt. Vi spelade Boulder dash 2, eller Rockford. Har inte listat ut vad det heter. Mycket intressant iallafall.

2. Jag köpte en ansiktsmask från Mary kay som jag testade för första gången i fredags. O M G säger jag bara. Vad leeen jag är i fejjan nu!

Det var det det.


Söndag.

En gång varje helg på sistone har jag satt på Twilight och bara låtit den vara igång när jag gör annat. Vet redan allt som händer i den så jag har inte tålamod att se hela. Nu ska jag städa undan och fixa lite, då är det perfekt att bara ha den igång och bara se litegrann då och då. :)

Lite löjligt. Den missar ju stooora delar av boken så egentligen är den inte så bra. Dom pratar ju med varann i boken t.ex.

Ikväll ska jag och Rebecca se Valentinesday på bio, mysigt.
Andy jobbar, men när han kommer hem ska vi nog se en film om vi hinner det. 

 Letade efter nån passande bild att lägga in i inlägget, hittade ingen så jag tar denna istället.
 

En tjej från nyårsfesten och jag. Lite längdskillnad? Ja, jag står upp... Hahaha :)

RSS 2.0