ps. i hate you

Igår blev det möllan vilket var trevligt trots att jag var SÅ trött. Bilder lägger jag in på facebook, tog 178 bilder igår, och nu undrar jag varför... Tar bara plats. :P
Jag ska sätta en gräns på MAX 50 bilder på en kväll hädanefter... haha. Här är min favoritbild iallafall:



Idag har vi bara slappat, tränat och sedan ätit och nu myser vi.
Ska snart se någon film..
Vi diskade undan en massa innan och hade en liten diskussion om disken, jag gillar inte riktigt när det är läppglansklet eller något annat kvar på glaset efter att det har blivit diskat (döh?) medan Andy inte riktigt ser det eller inte bryr sig...
Han blev trött på mitt tjat så jag fick ett nytt smeknamn: CSI-fitta när det gäller diskning. jag kom inte på något annat smeknamn än Waterboy på honom, men det stämmer in så bra på alla sätt och vis så det blev bra ändå...
Nu sitter Andy och PRATAR med Arne...
"Arne, vill du kissa? Vill du det?"
Det värsta är att Arne fnyser till och när han gör det tar han ner huvudet automatiskt och då ser det ut som att han nickar... japp japp.. Intressant som fanken.

Puss o hej!


Amen duuuråå?

Hoohohoh!
Emma ska med till Teneriffa om vi hittar någorlunda billiga biljetter!! SÅ JÄVLA BALL :P
Inte vem som helst som bara kan sticka sådär... 
Ska bli så roligt att se hur Anna har det på där!
Så typiskt mig att inte kunna ta mig till Hgb när hon bodde där men till Teneriffa kan jag åka!
Haha... :P
Ska bli riktigt skönt.. om vi nu hittar någon resa...
Finns en nu den första för 1799 eller något... hade det varit den 8e eller 10e hade jag tagit den!
Hoppas hoppas hoppas vi hittar någon billig!!
 
Aja, nog om mina drömmar..
Sitter hemma hos min mor nu, har ätit och spelat kort med henne och Lisa.
Innan dess har jag hunnit vara i stan två gånger, en med Andy och en med Natta... och pluggat lite... Kommer dock ha ASmycket att göra på fredag, men det får man ta om man vill sova och shoppa..... hmm.
NÄSTA vecka ska jag iaf plugga måndag och tisdag. Så det så.

Hao det brao allihopa.
Baibai

Bah?

Andy snackar om att morgondagen kommer bli den största dagen i hans liv. Eller näst största, efter den dagen han köpte sitt ps3. Imorgon ska han få ett spel. Killzone 2.
Är han en FÖR stor nörd eller vad?

Själv har man sovit middag 20.00-22.30 idag. Smart där!
Nu är jag så trött att jag håller på att spy. Så nu ska jag sova. Får plugga imorgon. Har gjort 1 uppgift av 6. Och jag har onsdag och fredag på mig. Och inte hela onsdag, för jag ska hämta en klänning imorgon (och kanske gå ner i källaren o köpa smink? ÅR sen jag var där men jag har för mig att det var onsdagar dom hade öppet på?). Och sen ska jag hem till mamma på kvällen.
Nice, väldigt nice. Får väl gå upp sju imorgon. Det borde jag ju kunna. Då har jag ändå sovit i 10 timmar sammanlagt.. minst...

GODER NATTER GOTTER FOLKER!


och det var ju tur att det inte bara var jag som blir svartsjuk för en sån där sak. :D det blir nog ingen syra dock... ;)

:)

Tog min allergispruta imorse, sen gick jag och mamma i stan i sex och en halv timme, helt sjukt! Vi gick härifrån vid tolv och var hemma vid halv åtta-åtta... men vi åt middag i stan också så den tiden räknas ju bort...
Hann med en heeel del shoppande, dock inga jeansleggings eller stövlar som jag var ute efter från början.. såklart! haha!

Köpte 3 linnen,en kjol, smycken, lite smink, och fick en sån där liten osis "dust it" som gör att man får megavolym i håret. jag tuperar alltid, som sliter som faaan. Så jag tänkte att den kunde vara bra istället. fan vad liten burken är. hahahha. men den ska ju räcka ett tag hoppas jag. :)
och så handlade jag en tvättkorg , vitt underlakan (intressant!) och reserverade ett spel till min kära pojkvän som jag ska köpa till honom på onsdag, då jag också ska hämta ut en klänning som jag köpte idag som var tvungen att läggas upp! :P
undrar hur det kommer att bli.. haha:)
köpte en fin tröja också, för 39 kronor.. i love rea. :P haha!

Hmmm.... Vill ni veta en SJUK sak?
Jag pluggar ju på distans.. går i skolan en dag i månaden.. o jobbar en dag varannan vecka.... Det betyder att jag har myyycket ledig tid, när jag kan göra vad jag vill... som t.ex resa till teneriffa och bo hos Anna en vecka?!? (om hennes vänner godkänner förstås)
Hade varit SÅ SKÖNT! Där är 25-30 grader nu.... ohohhooh. Kanske kan hitta flygstol för 1200 tur och retur.... åhåhåh. jag VILL!
Det hade varit så jäkla ball! :D
Anna jobbar om dagarna och då pluggar jag (i solen!) och sen har vi kvällarna och helgen på oss att umgås! ooooh. jag vill vill vill!
Får se om det går, om det blir några billiga resor dom dagarna jag kan åka.... ååh. Fatta så underbart!!
Jaja, nog om mina fantasier... haha :)

Imorgon ska jag PLUGGA. (men först ska jag göra mig i ordning och sminka mig med mitt nya smink o ha mina nya kläder på mig, det är liksom ett måste..)

Usch, nu när jag sitter ner känner jag verkligen av sprutan... höll på att somna på restaurangen... hahaa...

GOD NATT GOTT FOLK!

Förresten, visst hade ni också blivit liiiiiiite svartsjuka om er pojkväns ex hade sagt att hon saknade honom på en resa där dom varit ihop när dom var tillsammans? ÄVEN om ni tyckt att ex'et verkade väldigt trevlig och så snäll?

Lite svartis, lite lite? :P


Whatever you like


Jag har ju självklart aldrig hört denna låten innan men den var hela tiden på festen igår och jag är fast.. den är ju så mysig...Följde med Natta på fest hem till Kim igår, det var jättetrevligt! Lite musik, lite biljard och lite twister..  Sen blev det Chili och efter det blev det White. Tråkigt folk på båda ställena, eller Nattas kompisar var ju trevliga men jag träffade ingen jag kände och det var ju tråkigt!
Men jag och Natta dansade en massa och hade jätteroligt ändå!
Men White är inget för mig... Gillar inte folket där... Dryga människor! Inte alla kanske, men många.... Tråkigt...

Lägger in fler bilder på facebook en dag... Går så segt här. :)


Nu ska jag och Andy se en gammal skräckfilm, typ Urban legends eller nån annan rolig!

Imorgon blir det spruta, stan med mamma och sen kommer jag vara komig hela kvällen gissar jag.
P&K P&K P&K

Bilder från 13/2

Lägger jag in på facebook, tar för lång tid här :)
puss


Lördag

Igår satt jag bara med min gamla dator och rensade den.. så nu är ALLA bilder utbrända, det blev typ 18 skivor. Va? Extern hårddisk? Vad är det? :P
Nåväl, nu är dom ute iallafall. Kändes onödigt nu, men det kommer vara kul sen det vet jag.
Alla program som mamma inte behöver har jag inte tagit bort än dock. Det får bli en annan dag.
Mammas nya lägenhet är så mysig! Mycket mindre än den förra men ändå så mysig...

Nu har jag och Andy precis ätit frukost, rostade mackor och oboy, riktigt nyttigt.
Andy gjorde halvfrallor med ost i ugnen som jag lärt honom... Andy sitter och kollar på Rob & Big på MTV och skrattar som en tjej just nu. Det skrattet är så underbart! :D

Snart ska vi till stan..Måste köpa mig ett par träningsbyxor (och skor egentligen men det får vänta!) och egentligen stövlar och en kjol... hmmm. Kanske blir en kjol men stövlar får vänta! (om jag inte hittar ett par perfekta och billiga vill säga..)

Ikväll ska jag hem till Natta och äta, sen ska vi till Kim och festa. Ingen aning om vem som ska dit, har själv halvt bjudit in mig, men trevligt skall det bli! Sen ska vi ut, får se var det bär av. :)

Det var nog allt för mig. :)

BYE dudes

Bellme sucks

Tänk inte på kläder eller frisyr. eller min psychomin,  tänk på mina vita tänder, yeeah. Älska Bellme.;)
Fast jag fick det levererat två dagar försent, det SKICKADES när det skulle vara framme. Men det kom ju fram och verkar skitbra, mina tänder är rena och blanka hela dagen, känns konstigt men nice. :D
Myskläder, myshund och myspojkvän.
Ikväll ska vi tre mysa loss ... vi ska handla mat och sticka hem till Mamma och Lasse (överraskning :D) och se lite Let's dance.. yeeei. :)
pusshaj

She's gay

Sitter här nyduschad och nyögoninflammerad..:(
Buhu, sant, jag vaknade upp med ögoninflammation IGEN. Nåja, jag har ju inte haft det på en månad typ så man ska väl inte klaga..
Helgen var trevlig. I fredags kom ju Anna, Emma och Maja hem till mig. Det var skoj. Men vi är sjuka som kan bråka efter en paus på några år... haha. men kul var det iallafall!
Har ångest för att vi hade så mycket att snacka om att vi började snacka om saker som vi sen släppte så det fick inget slut. Så kan det gå. Blev knäppt för min del så nu tror dom(ni) säkert fel om en del saker för jag fick inte berätta det till slutet... haha. ville bara skriva det här. ;) haha!
Slagt var ju iallafall skittråkigt. Iiiinget roligt folk, verkligen tråkigt tråkigt tråkigt..

Ikväll ska jag och Andy och min kära syster hem till min pappa för mat, ska bli gott.
Imorgon ska Rebecca göra något roligt, riktigt kul... Och jag ska få titta på! haha=)
Ska bli skitball faktiskt. Men kallt. brrrhr..

Skolarbetet går bra! Det är mycket att göra men när man väl kommer igång så går det bra.

Nu ska jag.. föna håret. blir inget smink idag eftersom mitt öga är skabbigt.

Byee
ps1. Karin, skaffa blogg.
ps2. Kim, uppdatera!
ps3 är roligt, speciellt bumpercars :D

Och förresten, GRATULERAR MAJSI!
typ så ser mina ögon ut.. buhuh. eller det högra... haha, kolla muppen på min axel... hahah

Nu börjar jag igen...

Denna gången ska jag inte stanna på halva vägen! Denna gången ska det gå! Haha, nu ska jag fan inte se ut såhär längre. Så. :P
Nu fick ni reda på det.
Jag fick tillbaka mitt arbete igår, gick VG på två saker och G+ på en sak, och sen fick jag sex småuppgifter att komplettera. Låter som att det är mycket att komplettera men dom jag har pratat med från klassen har fått lika mycket eller mer. Så jag är nöjd. :) och klart med kompletteringen! Andy ska få läsa igenom det, sen ska jag skicka det.
Nu ska jag sätta igång med enhet 2 som det heter. Spännande. (Not, handlar fortfarande om lagar och regler vilket inte är så intressant men ack så nödvändigt. :P)

Jag har fått långa naglar igen! Wiiie! (Långa för mig är så att jag kan måla dem utan att det ser dumt ut. :P)
Alla naglar har olika form vilket inte är så snyggt... men jag får väl fila till dem nån dag när jag har tid.

Åh, detta är en rolig vecka. :)
Imorgon ska jag, Natta och våra mammor äta och spela kort! JAG hoppas ju att vi fortsätter där vi var sist, antar att dom andra vill börja på en ny spelomgång. Haha!

På fredag kommer Anna, Maja och Emma hit! Det ska bli så kul!!!! :D
Vi ska kolla på foton, filmer (???) och annat kul från 200...3?2004?
Synd att man inte har kvar sin lunarstorm... då hade vi ju kunnat gå igenom dagboksinlägg också. Moahahaha! =)
Ska bara ha tid att leta fram alla MINA foton!
Kommer dock bli lite deppig när jag ser mitt långa inte så slitna hår och min kropp. men vafan. ;) Haha!
Jag och Anna (och emma om hon vill) ska laga mat och lite så, sen kommer Emma nio, om inte innan, och Maja vid halv elva.
När vi gått igenom alla foton kanske vi ska gå ut men det får vi se då. :)
Ska iallafall bli jättetrevligt.

Nu ska jag och Andy gå och handla mat.
är hungrig som en varg.
På tal om vargar har jag läst ut Ljudet av ditt hjärta.
Den var riktigt bra.


Nåväl. BYEBYE


Woho

Jag har seriöst inget liv... har suttit och pluggat konstant sen i måndags, förutom när jag sovit och ätit typ. i måndags fick jag min allergispruta också... men ja, pluggpluggplugg....
Inte för att det är tråkigt, nej då... bara SÅ JÄVLA MYCKET!
En del av skollagen, på 10 sidor i word skall omformuleras, och detta är bara en av sex uppgifter... mah!!?
Har tagit mig hela dagen och jag har ändå 16 § kvar....... så sjukt.
Men det skall gå, om jag så skall sitta till 23.59 på fredag så ska det gå! :P

Förstår att ni saknar mina inlägg sjukt mycket sen när jag väl uppdaterar så är det något såhär tråkigt.. jag ber verkligen om ursäkt för det. :p

i helgen skall vi fira bodil (andys mamma) och sen ska vi ut på lördag. kanske umgås med sofie och niklas på fredag.. :) Hoppas på TP!  OM jag är klar...

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa rebecca på kvällen! :)
Måste ha lite paus också.

Nu har jag paus.... uhuhuh. ska ha paus till jag går upp imorgon... dvs 2-3 timmar ikväll... andy som tvingar mig till och med.. fast jag är ganska lättövertalad när det gäller pauser.... haha!

Usch vad flummigt och fult jag skriver nu känner jag...

Vi ses på slagt på lördag, eller? Vet inte varför jag är så sugen på slagt. :P
(Förresten, slagt skall stänga efter sommaren, buhuhu)

Hao det brao
  denna lilla bejbilejonet har grymtat i en kvart nu... störhund.. haha. han blir så sur när man inte pratar med honom. jag tycker det är rätt tråkigt när han inte svarar.


RSS 2.0