get it?

neroth. säger:
jag ska försöka slå honom i huvudet och han ska försöka bita mig men enligt reglerna som vi gick igenom innan får han bara bita i min tröja och inte mina fingrar


Andy leker med Arne.... Förstår ni nu vad jag menar i mitt förra inlägg?


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha awww så jag är skum :P :D

vad gör du nu förtiden då? hälsa a.n förresten hihi

2008-12-15 @ 11:21:14
URL: http://stephaniesimonsen.blogspot.com
Postat av: Anonym

HAHAHAHAH ja men den punge var ju helt sjuk! klart jag var tvungen att visa hahahahahah

ja alltså det är inet så mycket skillnad jämfört med innan men endå lite, det var ganska ljust i botten och nu så är det bättre :) och japp jag e nööjd :D du kan köpa den på jhonnys hårsalong på hansa compagniet, den är från wella och det är en intensivtoning och den är skiiiiiiiiiiiitbra de är den bästa enligt mig!!!! den kostar 130 kr per förpackning, jag använder alltid två.

Awwww inte roligt att vara juk, tu för mig att jag har ett imunförsvar som roooocks! är fan aldirg sjukt. jag är arbetslös och har vatt detsen vi tog studenten, är vad man kan kalla för glidare haha, men nu söker jag jobb :) vill jobba i butik vettu! A.N hälsar tillbaka till S.S HAHAHAHA så ball :)

p.s jag tror detta va värdens längsta kommentar

2008-12-15 @ 18:16:04
URL: http://stephaniesimonsen.blogsot.com
Postat av: sofiea

HAHA, nej vad klockrent!

2008-12-15 @ 21:04:14
URL: http://-
Postat av: Anonym

Hahahah jag kan tänka mig att andreas var imponerad! Ne jag vet, 130 kr är helt ok, och den ärgen är bättre än dem som finns på h&m, iaf enligt mig o jag är rätt petig med sånt. Den håller skitbra och allt.

Jag är likadan, jag äralltid rädd, nu hade jag inet färgat håret på jättelänge så det hade blivit gnska ljust mot vad jag brukar ha, så jag tog en ev den färgen jag alltid har ochen till i en nyans ljusare och så blandade jag och så gillade jag resultatet man ser inet så värsta mycket skillnad och det ville jag til att börja med, det skulle liksom bara bli lite mörkare men endå inet så mörkt som jag brukar ha det. gud vad jobbigt, det här med att vara sjuk. det är alla barnens bakterier,b läää jobbigt! jepp, jag har bara glidit runt helt. inget jobb o inget plugg men nu e jag på "jobbjakt" hhihihi

puss

2008-12-16 @ 08:32:45
URL: http://stephaniesimonsen.blogspot.com
Postat av: Stekmando

Om andreas varit Cecar Milan hade kanske hans regelgenomgång funkat? :D hohoho x-mastime!!

2008-12-16 @ 17:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0