Rhodosbilder och annat skoj

Det första vi gjorde när vi kom in på hotellet vi blev placerade på var att ringa Apollo och bad om att få byta hotell. Anledningen var att Panorama låg LÅNGT från stranden, tog typ 30 minuter att gå, på mycket trafikerade vägar.. Och det var inget fint hotell alls, men det var inte det värsta. De tog betalt för ALLT på hotellet! Solstolarna vid poolen t.om! Usch. När vi skulle åka därifrån frågade tjejen i receptionen om vi ville att hon skulle ringa taxi till oss.. Klart jag svarade ja! "Okey, 40 cent please!" svarade hon. BLÄ. Och AC:n var dyr, vi kunde inte ha vår terassdörr öppen, eftersom den låg PRECIS vid poolen. Nä, fy.
Det visade sig att Apollo HADE platser på sina egna hotell, varför ger dom oss inte dom rummen då? Istället för att skicka oss till ett som inte ingår i Apollo? De förklarade att de hyrde in sig hos andra hotell eftersom dom själva var så uppbokade.. men hallå? De hade platser på två av sina egna hotell!!
Gr, fick då betala till 200 euro var, men det var det värt... vi hade varit tvungna att ta taxi till stranden och taxi till restaurangerna på kvällen, och det kostade minst 5 euro enkel resa....
Vi hamnade först på panorama, mitt i ingenstans.
Fick byta till Riviera som vi gillade jättemycket, förutom att personalen var skitrevliga i början men mot slutet slutade dom med det? (och vi gav dem ganska bra dricks dessutom?!)
Kom att tänka på en sak, jag är inte säker på att Apollos hotell hade lägenheter lediga, och det betalade vi extra för... kanske därför vi inte hamnade på deras hotell..

Nåväl, nog om det.. :P


(Sen försvann resten... men ni fick veta en del iallafall?)

Kommentarer
Postat av: © K A T T A

Tack så jätte mycket! :*

2008-08-11 @ 02:09:11
URL: http://fakkors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0